Dag 13: Chateau Renard – Saint-Remy-de-Provence – Maillane

Vandaag zit ik al weer vroeg op de fiets, want het belooft weer een warme dag te worden, terwijl de Mistral ook nog aanwezig is. De tocht voert me vandaag langs Chateau Renard naar Saint-Remy-de-Provence.

IMG_7045IMG_7046

Net buiten Saint-Remy kom ik, verscholen achter een hek met hoge toegangspoort, een prachtig huis regen. door met de fiets tegen de poort te gaan staan, lukt het me om een goede foto te schieten.

IMG_7048

Het kost me even wat moeite om de juiste weg weer te vinden, maar het lukt me uiteindelijk, waarna ik via Maillane, terug fiets naar de camping.

IMG_7047               IMG_7051

IMG_7049

Vandaag uiteindelijk ruim 35 kilometer gereden. De rest van de dag brengen we op ons gemak door op de camping.

IMG_7053        IMG_7055

Overdag zijn we blij dat we in de schaduw kunnen zitten, maar ‘s avonds koelt het af en toe best wel af en dan is het fijn als je in de zon kunt zitten, ook al moet je daar dan even de stoelen voor verzetten Knipogende emoticon.

IMG_7056IMG_7057

IMG_7063We eten vanavond noedels met garnalen en die maak ik klaar op de skottelbraai, als onze Duitse overburen, dikke zeventigers, belangstellende komen vragen hoe het werkt en waar je het kunt kopen. Op een onbewaakt ogenblik, zie ik in enen onder de skottel een grote steekvlam en zie ik hoe het plastic van de slang en het kraantje begint te smelten Verwarde emoticon. Ik draai de kraan van de gasfles dicht en daarmee dooft ook het vuur.

De schade valt gelukkig mee; het blijkt dat de aansluiting van de gasfles enigszins is los gedraaid. Ik sluit de slag opnieuw aan en draai hem nu met een steeksleutel goed vast, waarna we alsnog aan ons eten kunnen beginnen Knipogende emoticon

IMG_7061        IMG_7062

Dit bericht werd geplaatst in Van dag tot dag en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s