Dag 01: Bergen op Zoom – Nancy (Fr)

We staan rond 6:30 uur op en kunnen op ons gemak de caravan verder inruimen.

IMG_6433IMG_6434

De bedoeling is rond de klok van 11:00 uur te vertrekken. De rit naar Nancy is ruim 400 kilometer en dar zullen we ongeveer 5 uur over doen.

Het is uiteindelijk 11;30 uur als we daadwerkelijk op weg gaan.

IMG_6435

Het is erg rustig op de weg en dat maakt het rijden op de cruise control mogelijk, waardoor het heerlijk relaxed is.

IMG_6436IMG_6437

Het is inmiddels 16:00 uur als we inmiddels de tank bijna leeg hebben; het is makkelijker om nu al te tanken, dan dit morgenochtend te moeten doen.

IMG_6441IMG_6439

Het is maar goed dat al eerder op camping Le Brabois zijn geweest, want het navigatiesysteem laat het compleet afweten Bedroefde emoticon.

Als we bij de ingang aankomen, staan er zeker 10 combinaties te wachten om naar binnen te mogen en ik sluit geduldig aan in de rij bij de receptie. Het blijkt dat de camping erg nat is en je krijgt een plaatsje toegewezen, maar je moet zelf gaan kijken of het naar je zin is en dan moet je terug naar de receptie om het (eventueel) definitief te maken.

Wij krijgen plaats 146 toegewezen en als ik daar aankom, staat er een combinatie midden op de weg stil; blijkt dat zij plek 146 willen gaan innemen, maar als mijnheer hoort dat wij deze al hebben toegewezen gekregen, rijdt hij met zijn combinatie door en kan ik eenvoudig achteruit het terrein op, waar ik de caravan aangekoppeld laat staan. We zetten de tafel en stoelen buiten en dan is het tijd voor een drankje Knipogende emoticon.

IMG_6443IMG_6444

IMG_6446IMG_6451

Omdat het restaurant al een aantal jaar niet meer open is, hadden we thuis al gezorgd voor het eten. Marijke heeft een heerlijke pastasalade gemaakt en het is 20:00 uur als we die laten we ons goed smaken.

IMG_6454

Ik drink er een glaasje wijn bij; Marijke is aan de chemo, dus voor haar geen alcohol; zij houdt het bij een glaasje water.

We kijken samen een aflevering van Witse en om 23:00 uur gaan we moe, maar voldaan slapen.

Dit bericht werd geplaatst in Van dag tot dag en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s